EVEN VOORSTELLEN!

Lekker Hip Audio is opgericht op 01-01-2008. Lekker Hip is geen hobbyclub, liefhebberij, nevenactiviteit of vrijetijdsbesteding. We zijn zeer gedreven. Lekker Hip Audio produceert fulltime radiocommercials, tv-commercials, pre-rolls, bedrijfsfilms en webvideo’s. Daarnaast leveren wij onrealistisch snel de beste voice-overs van Nederland.

Vanaf de start staan klantvriendelijkheid en flexibiliteit voorop. Daarnaast zijn wij ook zeer eenvoudig te bereiken. Geen ongeïnteresseerde secretaresse waar u weer extra voor betaalt, maar direct contact met de studio. Lekker laagdrempelig dus. Wij nemen iedereen serieus, van lokale omroep tot internationaal merk.

UNIEKE TARIEVEN.

Lekker Hip staat bekend om zijn aantrekkelijke tarieven. Heeft de adverteerder te maken met een (te) klein budget? Geen probleem. Met onze slimme manier van werken, komen we altijd tot een passende deal.

STAPELEN MAAR!

Lekker Hip is open en eerlijk over haar tarieven, zoals je kunt zien op de tarieven-pagina. Maar, wanneer er meerdere producties op hetzelfde moment worden besteld, kunnen we vaak stapel-korting geven. Zo worden onze scherpe tarieven; vlijmscherp.

HALLO! DIRECT CONTACT.

Bij de meeste studio’s krijg je eerst een telefoniste aan de telefoon en word je eventueel doorverbonden of op een later moment teruggebeld. Bij Lekker Hip is er direct contact met de studio. Wij geven eerlijk advies,  kunnen direct een all-in prijs communiceren en we bedenken meteen een plan van aanpak.

PRODUCTIES BEKIJKEN EN BELUISTEREN.

Op onze soundcloud kun je terecht voor letterlijk honderden radiocommercials. Van zakelijk tot hardsell. Ideaal om te laten horen aan potentiële adverteerders die voor het eerst gaan adverteren op de radio. Of bezoek ons Youtube-kanaal voor onze videoproducties.

GRATIS COPYWRITING. GRATIS!

Wanneer je bij Lekker Hip een commercial bestelt, zit het schrijven van het script bij de prijs inbegrepen. Dat is vrij uniek. Geen addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf.

EEN BEKENDE A-STEM ALS HUISSTEM.

Met de huisstem kunnen wij onze producties nóg voordeliger aanbieden. Oprichter Ferry van der Heijden was als DJ te horen bij Caz! (SBS-GROEP), VPRO, NTR en Radio Veronica. Ook is hij dé stem van Spotify, HIFI Klubben, Subway en diverse filmtrailers. Daarnaast hoor je hem dagelijks via Radio 538, Q-Music, Radio 10, Skyradio, RTL, SBS en de publieke regionale zenders. Perfect voor spoedproducties, omdat Ferry ten alle tijden direct kan inspreken.