Lekker Hip Audio is opgericht op 1 januari 2008. Lekker Hip Audio is geen hobbyclub, liefhebberij, nevenactiviteit, stokpaardje of vrijetijdsbesteding. Wij produceren fulltime radiocommercials, tv-commercials en online video’s. Vanaf de start staan klantvriendelijkheid en flexibiliteit voorop. Lekker Hip levert van maandag tot en met vrijdag professionele audio- en videoproducties. Flexibel en gemakkelijk te bereiken. Geen ongeïnteresseerde secretaresse waar u extra voor betaalt, maar direct contact. Wij nemen iedereen serieus. Van lokale omroep tot internationaal merk.

Oprichter Ferry van der Heijden was als DJ te horen bij Arrow Caz!, VPRO, NTR, Decibel en Radio Veronica. Maar werkte ook korte tijd voor TM Century. Daarnaast is zijn stem in commercials te horen via o.a. Radio 538, Q-Music, Radio10, 100%NL, Sublime FM, SkyRadio en de regionale zenders. Video-editor en professioneel cameraman Remco de Vaan heeft de opleiding Film en Media gevolgd. Hij is (eind)verantwoordelijk voor alle video-uitingen. Remco werkt sinds 2014 bij Lekker Hip.

Unieke tarieven.

Lekker Hip staat bekend om zijn aantrekkelijke tarieven. Heeft de adverteerder te maken met een (te) klein budget? Geen probleem. Met onze slimme manier van werken, komen we altijd tot een passende deal.

Stapelen maar!

Lekker Hip is open en eerlijk over haar tarieven, zoals je kunt zien op de tarieven-pagina. Maar, wanneer er meerdere producties op hetzelfde moment worden besteld, kunnen we vaak stapel-korting geven. Zo worden onze scherpe tarieven, vlijmscherp.

Hallo! Direct contact.

Bij de meeste studio’s krijg je eerst een telefoniste aan de telefoon en wordt je eventueel doorverbonden of op een later moment teruggebeld. Bij Lekker Hip is er direct contact met de studio. Wij geven professioneel advies,  kunnen direct een all-in prijs communiceren en we bedenken direct een plan van aanpak.

Hoe klinkt dat dan?

Op onze soundcloud kun je terecht voor letterlijk honderden radiocommercials. Van zakelijk tot hardsell. Ideaal om te laten horen aan potentiële adverteerders die voor het eerst gaan adverteren op de radio. Link: https://soundcloud.com/lekker-hip

Gratis copywriting. Gratis!

Wanneer je bij Lekker Hip een commercial bestelt, zit het schrijven van het script bij de prijs inbegrepen. Dat is vrij uniek. Geen addertjes onder het gras, geen verrassingen achteraf.

Een bekende A-stem als huisstem.

Met de huisstem kunnen wij onze producties nóg voordeliger aanbieden. Professioneel voice-over Ferry van der Heijden is dagelijks te horen via o.a. Radio 538, Q-Music, Radio Veronica, 3FM en de vele regionale omroepen. Perfect voor spoedjes, omdat Ferry ten alle tijden direct kan inspreken.

Download hier onze PDF