GRAFISCHE COMMERCIALS

Een grafische commercial is een reclamespot die wij produceren op basis van bestaand materiaal. De adverteerder levert zelf het materiaal aan. Zoals logo’s, foto’s of eventueel bewegend beeld. Van dit materiaal produceren wij een high-end commercial. Heeft u geen materiaal om aan te leveren? Geen probleem! Wij maken dan gebruik van stockmateriaal.

Naar grafische commercials

FULL-MOTION COMMERCIALS

Een full-motion commercial is een commercial die wij zelf op locatie filmen. We reizen af naar de afgesproken locatie en nemen camera’s, licht en geluid mee. Bij een dergelijke commercial wordt in samenwerking met de adverteerder een uitgebreid storyboard gemaakt en vervolgens volledig uitgewerkt. Dergelijke full motion commercials zijn er al vanaf 1250 euro ex BTW.

Naar full-motion commercials

PRE-ROLL COMMERCIALS

Een pre-roll is bijvoorbeeld een korte commercial die wordt afgespeeld voorafgaand aan de clip die de bezoeker van een website wil bekijken. Ze kunnen ook worden ingezet als youtube commercial. Lekker Hip Video produceert al pre-rolls vanaf 400 euro ex BTW. Vaak bestaan pre-rolls uit aangeleverd materiaal. Zoals foto’s en bedrijfslogo’s.

Naar pre-roll commercials